TORT DE BISCUITI
INGREDIENTE :
500 GRAME BISCUITI PETIT-BEURRE .
2 PLICURI CREME-OLE ( CU VANILIE SI CIOCOLATA ) - MARCA DR. OETKER .
500 ML FRISCA HULALA .
FINETTI - CANTITATE DORITA .
1 CIOCOLATA LAPTE - MARCA MILKA .
MOD DE PREPARARE :
INAINTE DE A FORMA UMPLUTURA PREPARAM FRISCA SI CREMA PENTRU A NE USURA OPERATIUNEA .
PE UN PLATOU SE ASEAZA INITIAL UN STRAT DE BISCUITI .
PESTE STRATUL DE BISCUITI VOM PUNE CREMA DE VANILIE SAU CIOCOLATA, PESTE CARE RAZUIM CIOCOLATA .
URMATORUL STRAT VA FI DE BISCUITI PESTE CARE VOM PUNE FRISCA, IAR DE DATA ACEASTA VOM ADAUGA FINETTI .
IN CONTINUARE VOM PROCEDA IDENTIC [ VOM REPETA OPERATIUNEA ALTERNATIV
( CREME OLE VANILIE / CIOCOLATA ) ], ASTFEL INCAT SA OBTINEM CEL PUTIN 5 STRATURI DE BISCUITI .
IN INTERIOR VOM PUTEA INTRODUCE FRUCTE ( VISINE, ANANAS ) .
DEASUPRA SE VA ORNA CU FINETTI ( CANTITATEA SI MODELUL DORITE ) .
NU RATATI ACEST PROCEDEU DE CREARE A UNUI TORT EXCELENT, ( SUPER RAPID, ULTRA USOR SI GUSTOS ) FIINDCA NICI NU STITI CE PIERDETI !!!
SA AVETI POFTA !!!
SURSA : CECILIA DANAILA !!!
TORT,BISCUITI,PETIT-BEURRE,CREME-OLE,
RăspundețiȘtergereDR. OETKER,HULALA,FINETTI,MILKA
TORT,BISCUITI,PETIT-BEURRE,CREME-OLE,
RăspundețiȘtergereDR. OETKER,HULALA,FINETTI,MILKA