APERITIV DE CARTOFI CU GARNITURA DE CARNE
INGREDIENTE :
7-8 CARTOFI .
200 GRAME BRANZA PUTIN SARATA .
6 OUA ( DINTRE CARE 4 LE FIERBEM ) .
1 MANA DE CARNE .
1 CEAPA .
1 CUB UNT .
PUTIN CASCAVAL .
PUTIN ULEI .
PUTINA SARE .
MOD DE PREPARARE :
SE FIERB MAI INTAI CARTOFII SI OUALELE .
DUPA ACEEA SE PREPARA CARNEA .
LUAM CEAPA, O CALIM FOARTE PUTIN SI O PUNEM PESTE CARNE MESTECAND-O CU PUTINA SARE .
CARTOFII FIERTI II MARUNTIM INTR-UN BOL IAR IN ALT BOL VOM MARUNTI BRANZA SI OUALELE FIERTE .
INTR-O TAVA PUNEM CATEVA SUVITE DE UNT PESTE CARE INCEPEM SI PUNEM IN ORDINE :
UN RAND DE CARTOFI,
UN RAND DE BRANZA CU OUA,
UN RAND DE CARNE .
URMATOAREA OPERATIUNE VA FI ACEEASI PANA SE VA TERMINA COMPOZITIA .
LA FINAL VOM LUA 2 OUA PROASPETE, LE VOM BATE BINE CU PUTIN ULEI SI CATEVA CUBULETE DE CASCAVAL IAR APOI LE VOM PUNE PESTE TOATA COMPOZITIA DIN TAVA .
SE INTRODUCE TAVA IN CUPTOR SI SE LASA LA FOC MIC APROXIMATIV 15-20 MINUTE .
CAND ASPECTUL DEVINE GALBEN-AURIU, APERITIVUL SE CONSIDERA GATA .
SA AVETI POFTA !!!
SURSA : CECILIA DANAILA !!!
#APERITIV #CARTOFI #GARNITURA #CARNE
RăspundețiȘtergere#APERITIV #CARTOFI #GARNITURA #CARNE
RăspundețiȘtergere