Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

luni, 6 martie 2017

APERITIV DE CARTOFI CU GARNITURA DE CARNE


APERITIV DE CARTOFI CU GARNITURA DE CARNE

INGREDIENTE :

7-8 CARTOFI .
200 GRAME BRANZA PUTIN SARATA .
6 OUA ( DINTRE CARE 4 LE FIERBEM ) .
1 MANA DE CARNE .
1 CEAPA .
1 CUB UNT .
PUTIN CASCAVAL .
PUTIN ULEI .
PUTINA SARE .

MOD DE PREPARARE :

SE FIERB MAI INTAI CARTOFII SI OUALELE .




DUPA ACEEA SE PREPARA CARNEA .
LUAM CEAPA, O CALIM FOARTE PUTIN SI O PUNEM PESTE CARNE MESTECAND-O CU PUTINA SARE .



CARTOFII FIERTI II MARUNTIM INTR-UN BOL IAR IN ALT BOL VOM MARUNTI BRANZA SI OUALELE FIERTE .




INTR-O TAVA PUNEM CATEVA SUVITE DE UNT PESTE CARE INCEPEM SI PUNEM IN ORDINE :
UN RAND DE CARTOFI,
UN RAND DE BRANZA CU OUA,
UN RAND DE CARNE .
URMATOAREA OPERATIUNE VA FI ACEEASI PANA SE VA TERMINA COMPOZITIA .




LA FINAL VOM LUA 2 OUA PROASPETE, LE VOM BATE BINE CU PUTIN ULEI SI CATEVA CUBULETE DE CASCAVAL IAR APOI LE VOM PUNE PESTE TOATA COMPOZITIA DIN TAVA .




SE INTRODUCE TAVA IN CUPTOR SI SE LASA LA FOC MIC APROXIMATIV 15-20 MINUTE .




CAND ASPECTUL DEVINE GALBEN-AURIU, APERITIVUL SE CONSIDERA GATA .







SA AVETI POFTA !!!


SURSA : CECILIA DANAILA !!!


2 comentarii: