RETETE CULINARE
MAIONEZA DE CASA
INGREDIENTE :
3 OUA .
ULEI .
SARE DE LAMAIE SAU LAMAIE .
MOD DE PREPARARE :
DIN CELE 3 OUA, 2 LE FIERBEM MAI MULT ASTFEL INCAT GALBENUSUL SA FIE FOARTE TARE .
DUPA FIERBERE PUNEM PUTINA APA PESTE ELE PENTRU A SE DECOJI MAI RAPID .
INTR-UN BOL VOM PUNE CELE 2 GALBENUSURI FIERTE SI CELALALT GALBENUS NEFIERT DIN OUL NEFIERT .
SE FARAMA GALBENUSURILE FIERTE BINE SI INCEPEM SA LE MESTECAM CU GALBENUSUL NEFIERT .
PESTE ELE INCEPEM SA TURNAM ULEI, MESTECAND INTR-UNA .
ACEASTA OPERATIUNE SE REPETA PANA CAND SE AJUNGE LA CANTITATEA DORITA
( ADICA SE PUNE ULEI SI SE MESTECA INTR-UNA ) .
DACA CONSIDERAM CA NU NE AJUNGE COMPOZITIA VOM DUBLA INGREDIENTELE .
OBSERVATIE : DACA MAIONEZA SE INTARESTE PREA TARE, MAI PUTEM PUNE UN GALBENUS DE LA UN ALT OU NEFIERT .
LA FINAL VOM PUNE LAMAIE SAU SARE DE LAMAIE .
ACEASTA MAIONEZA SE POATE FOLOSI LA TOT FELUL DE APERITIVE, DEGUSTARI, ETC.
SA AVETI POFTA !!!
SURSA : CECILIA DANAILA .
MAIONEZA, CASA, RETETE CULINARE
RăspundețiȘtergereMAIONEZA, CASA, RETETE CULINARE
RăspundețiȘtergereMAIONEZA, CASA, RETETE CULINARE
RăspundețiȘtergere