Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

marți, 31 ianuarie 2017


RETETE CULINARE

SNITEL PESTE

INGREDIENTE :

2 BUCATI DE PESTE FILE . 


FAINA .
2 OUA .
SARE .


MOD DE PREPARARE :

INTR-O FARFURIE PUNEM FAINA SI IN ALTA OUALELE BINE BATUTE .
PESTELE FELIAT SE DA CU PUTINA SARE, SE TAVALESTE PRIN FAINA SI APOI PRIN OU .



PENTRU A OBTINE O GLAZURA MAI GROASA SE REPETA OPERATIUNEA ( INCA ODATA PRIN FAINA SI OU ) .
DUPA CE LE-AM DAT PRIN OU SE PUN LA PRAJIT .


SE PRAJESC LA FOC MIC PENTRU A SE PATRUNDE TOT STRATUL DE PESTE .



SE POATE SERVI CU CREMA DE USTUROI SAU CU ALTE GARNITURI ( PIURE, OREZ SI ALTELE ) .




SA AVETI POFTA !


SURSA : CECILIA DANAILA .



Un comentariu: