Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

joi, 9 februarie 2017


RETETE CULINARE

VARZA CALITA CU COSTITA DE PURCEL

INGREDIENTE :

VARZA ( CANTITATEA DORITA ) .
COSTITA ( PROASPATA SAU AFUMATA ) .





2 CEPE .
1 MORCOV .
2 ARDEI .
BULION .
PUTINA SARE .
PIPER .
FOI DAFIN .
VERDEATA .

MOD DE PREPARARE :

PRIMA DATA PRAJIM COSTITA, APOI VARZA SI LA URMA ZARZAVATUL .


DUPA CE S-A INMUIAT CAT DE CAT ZARZAVATUL, PUNEM ROSIILE SI LASAM IN CONTINUARE SA SE FIARBA .





O PUTEM FIERBE PUR SI SIMPLU PE ARAGAZ SAU IN CUPTOR .
O FIERBEM LA FOC MIC PENTRU A NU SE LIPI, MESTECAND DIN CAND IN CAND .
IN TIMPUL FIERBERII VOM PUNE PIPERUL, FOILE DE DAFIN SI SARE DUPA GUST .
PENTRU A NE DA SEAMA DACA S-A FIERT SCOATEM O BUCATICA SI O DEGUSTAM .
DACA CONSIDERAM CA ESTE FIARTA, PUNEM VERDEATA ( DE PREFERAT MAI MULT MARAR ) PENTRU A COMPLETA ADEVARATUL GUST .




SA AVETI POFTA !


SURSA : CECILIA DANAILA .






Un comentariu: