RETETE CULINARE
APERITIV DE LEGUME
INGREDIENTE :
3 CEPE .
4-5 MORCOVI .
2-3 CARTOFI .
3 ARDEI .
500 GRAME MAZARE PROASPATA .
500 GRAME FASOLE VERDE PROASPATA .
ULEI DE MASLINE DE PREFERAT ( DACA NU UN ALT TIP ) .
SARE .
MOD DE PREPARARE :
INTR-UN CASTRON MAI MARE VOM PUNE MAZAREA, FASOLEA
SI CELALALT ZARZAVAT FELIAT CAT MAI MARE PENTRU A SE PASTRA GUSTUL DE ZARZAVAT, PESTE CARE PUNEM ULEI SI SARE DUPA GUST .
DUPA CE MESTECAM BINE PUNEM ZARZAVATUL IN PUNGA PENTRU COPT SI-L BAGAM IN CUPTOR .
DUPA APROXIMATIV 15 MINUTE, INTEPAM PUNGA CU O SCOBITOARE IN CATEVA LOCURI .
MAI LASAM ZARZAVATUL INCA APROXIMATIV 10 MINUTE DUPA CARE POATE FI SERVIT .
SA AVETI POFTA !!!
SURSA : CECILIA DANAILA !!!
#ZARZAVAT
RăspundețiȘtergere#ZARZAVAT
RăspundețiȘtergere