Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

marți, 31 ianuarie 2017


RETETE CULINARE

CLATITE

INGREDIENTE :

3-4 OUA .
LAPTE .
PUTINA SARE .
VANILIE .
FAINA .


MOD DE PREPARARE :

INTR-UN VAS MAI INALT SE BAT OUALELE CU LAPTELE SI VANILIA ( CU TELUL ) .
OBSERVATIE : DACA NU AVEM LAPTE PUTEM FOLOSI APA MINERALA .


DUPA CE S-AU FLUIDIZAT INCEPEM SA PUNEM FAINA CATE PUTINA PENTRU A NU SE FACE COCOLOASE .



CAND COMPOZITIA DEVINE SEMIFLUIDA ( VA CURGE MAI GREU ) 


INCEPEM SA LE COACEM IN TIGAIE .


PENTRU FIECARE CLATITA FOLOSIM UN POLONIC DE COMPOZITIE .
SE COC PE AMBELE PARTI .
SE INTORC CU TIGAIA PRIN RASUCIRE SAU NE FOLOSIM DE UN CUTIT .






PENTRU UMPLUTURA SE FOLOSESTE FINETTI, GEM SAU DULCEATA .
NOI AM FOLOSIT DULCEATA DE VISINE SI FINETTI .
UNGEM FOAIA SI APOI O RULAM SAU IMPACHETAM .








SA AVETI POFTA !


SURSA : CECILIA DANAILA .









Un comentariu: