Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

marți, 28 februarie 2017

SUPA DE GALUSTE CU PUI DE TARA


SUPA DE GALUSTE CU PUI DE TARA

INGREDIENTE :

CARNE DE PASARE .
1 TELINA .
1 CEAPA .
2 MORCOVI .
GRIS .
1 OU .




MOD DE PREPARARE :

CEAPA SE TAIE MARUNT IAR TELINA SI MORCOVUL SE DAU PRIN RAZUITOARE .


IN PRIMA ETAPA VOM DA IN FIERT BUCATELELE DE PUI, URMAND SA PUNEM ZARZAVATUL .
ZARZAVATUL IMPREUNA CU BUCATELELE SE FIERB APROXIMATIV 20 MINUTE .


INTRE TIMP PREPARAM GALUSTELE .
INTR-O FARFURIE SPARGEM UN OU PE CARE IL BATEM FOARTE BINE PANA SE FACE SPUMA .


VOM PICURA CATE PUTIN ULEI SI-L VOM BATE IN CONTINUARE PANA DEVINE SEMIGREU .


INCEPEM SI PUNEM CATE PUTIN GRIS PANA CE CONTINUTUL DEVINE SEMIFLUID SI-L LASAM CIRCA 2 MINUTE .


CAND GALUSTELE INCEP SA SE INGROASE PUTIN, 

                               

LE PUNEM IN OALA CU SUPA CU AJUTORUL UNEI LINGURITE .



IN TIMP CE PUNEM GALUSTELE, FOCUL SE DA LA MIC SAU EVENTUAL SE OPRESTE, PENTRU A SE EVITA IMPRASTIEREA ACESTORA .
CAND ISI IAU FORMA DE GALUSTE, LE PUNEM DIN NOU PE FOC PENTRU A SE FIERBE .
CAND ASPECTUL GALUSTELOR DEVINE PUFOS, AVEM INDICIUL CA ACESTEA DEJA
S-AU FIERT .


DUPA CE S-AU FIERT SI GALUSTELE, DEGUSTAM SUPA, II PUNEM SARE DUPA GUST SI VERDEATA ( PATRUNJEL ) PENTRU A COMPLETA ADEVARATUL GUST .




SA AVETI POFTA !!!


SURSA : CECILIA DANAILA !!!







Un comentariu: